Milyen szolgáltatásokat nyújt a For Life Medical Center?

Diszkrét, barátságos hangulatú rendelőnkben minden olyan párt várunk, akik gyermekre vágynak, vagy már várnak.

A meddőségi probléma napjainkban egyre gyakrabban előforduló jelenség. Olyan hétköznapi nehézséggé vált, amivel nem lehet nem foglalkozni. A családalapítás akadályainak fizikai, lelki, férfi és női oldala is lehet, amelyre a rendelőnkben komplex kivizsgálási lehetőségeket és megoldásokat biztosítunk. 

Rendelőnkben számos szakterület együttműködése valósul meg, a fő nőgyógyászati és andrológiai rendeléseken kívül ultrahang-diagnosztika, endokrinológia, hematológia, pszichológia, dietetika szakrendelések is elérhetők.

Szakterületükön elismert orvosainkkal, naprakész szolgáltatásainkkal, korszerű műszereinkkel mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden páciensünk személyre szabott és teljes körű szolgáltatásban részesüljön.

Ellátásainkat szakrendelések formájában nyújtjuk, amelyeken előjegyzés alapján várjuk.

Szolgáltatásaink:

Kinek és miért érdemes felkeresnie minket?

Rendelőnkben szinte teljes körűen megoldást kínálunk a felmerülő női és férfi egészségügyi problémákra. Kiemelten szakterületünk a családtervezés, a meddőségi kivizsgálások nőknek és férfiaknak egyaránt, várandósgondozás, általános nőgyógyászat. Emellett nagy hangsúlyt fektetve foglalkozunk az egyes szakterületekhez kapcsolódó szűrővizsgálatokkal, egészségmegőrzéssel.

Szakorvosaink maximálisan azonosulnak az általunk képviselt értékekkel. Empatikusan fogadják pácienseinket és kezelik az érzékeny témákat érintő helyzeteket és vizsgálatokat. Orvoscsapatunk kiválóan képzett, fiatal szakorvosokból áll, munkájukat további szakképzett, tapasztalt munkatársak segítik.

Mivel a rendelőn belül valamennyi szakterület megtalálható, ezáltal komplex szolgáltatásokat tudunk nyújtani, így orvosaink együttműködve, közösen segítik pácienseinket.

Női szakorvosaink választását ajánljuk fel fiatal pácienseinknek, hogy segítsék a számukra ismeretlen vizsgálatok és beszélgetések kényelmetlenségét enyhíteni.

Központunk könnyen megközelíthető helyen, Budapest belvárosában található, a palotanegyedben. Centrumunk 200 négyzetméteren, négy modern vizsgálóval, laboratóriummal, mintaleadóval és recepció szolgálattal várja Önöket.

Miért minket válasszon?

Milyen esetekben forduljon hozzánk?

Együttműködő partnerek

Szolgáltatásaink nyújtása során elsősorban saját mintavételi laboratóriumunkban vizsgáljuk és értékeljük az Öntől vett mintákat. Bizonyos esetekben azonban kifejezetten egy-egy vizsgálati típusra szakosodott szakértő cég bevonása indokolt. A For Life Medical Center csak a legmagasabb minőséget nyújtó más egészségügyi szolgáltatókkal és intézményekkel dolgozik együtt, ezzel is biztosítva pácienseink elsőrangú kiszolgálását.
Centrumunk együttműködő egészségügyi partnerei a következők:

Mályvavirág Alapítvány

a Mályvavirág Alapítvány kiemelt célja a méhnyakrák prevenció: megbetegedések számának csökkentése a szűrés és a védőoltás által, és a nőgyógyászati daganattal érintettek segítése, rehabilitáció megalapozása

Babagenetika Egyesület

Végigkísér a családtervezés minden állomásán szakértelemmel és empátiával

Medserv

komplett patológiai ellátást nyújtó cég, az alapvizsgálatoktól a speciális vizsgálatokig, ide értve a molekuláris patológiai vizsgálatokat is. (pl. vékonytű- és core biopsziás mintavétel, aspirációs citológiai vizsgálatok)

Medicover

nemzetközi egészségbiztosító és magánegészségügyi szolgáltató cég

LabMagister

magánlabor, labordiagnosztikai szolgáltatást nyújtó cég

Vascular Diagnostics

PanoramaTM magzati genetika szűrővizsgálat

New Era Genetics

PrenaGenetics® magzati szűtővizsgálat

Sonarmed

a legkorszerűbb Samsung MEDISON ultrahang diagnosztikai készülékek magyarországi márkakereskedése.

FER14 EXTRA termékenységjavító készítmény:

koncentrált formában tartalmazza az ivarsejtek egészségéhez szükséges vitaminokat és nyomelemeket

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig