SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ


Milyen szolgáltatásokat foglal magába a szülésfelkészítő?

Minden leendő édesanyában felmerülnek kérdések a várandósság során, melyre hiteles és szakmai válaszokat szeretnének kapni. A szülésfelkészítő foglalkozás alkalmával szülésznőink barátságos, családias környezetben válaszolják meg ezeket a kérdéseket, illetve gyakorlatias tanácsokkal is segítenek az édesanyáknak és édesapáknak.
A szülésfelkészítő során együtt készítjük fel Önt és párját a szülésre. A 1,5-2 órás tanfolyam során szülésznőnk ismerteti a szülés részleteit és természetes folyamatát. Bemutatja azokat a módszereket, amelyekkel segíteni lehet a vajúdás folyamatát és kitér a fájdalomcsillapítás lehetőségeire is. Felvilágosítja arról, hogy amennyiben esetlegesen császármetszésre kerül sor, ott mire számíthat és hogyan történik maga a beavatkozás. Bemutatja a szülés során alkalmazandó légzéstechnikát is.
Végül elmondja, hogy mire számítsanak a szülés beindulásakor, mikor kell a kórházba elindulni, mik a szülés megindulásának folyamatai és jelei. Felhívja a figyelmét arra is, hogy meddig tartózkodhat otthon és mikor hívjon mentőt.

Szülésfelkészítő szolgáltatásunk:

 • a szülés folyamatának ismertetése
 • gyakorlatias tanácsok
 • leendő anya és apa együtt vehet részt rajta

 

Kinek és miért érdemes felkeresnie minket?

Szülésfelkészítő tanfolyamunkon minden kedves kismamát várunk, bármelyik szakaszában van is a várandósságának. Sőt, a leendő édesapákat is várjuk, hiszen ők jelentik az anya számára a stabil hátteret, a támogatást ebben a szép, de olykor nehéz időszakban.

Akár problémamentes a várandóssága és komplikációktól mentes szülésnek néz elébe, akár bármilyen veszélyeztető állapottal vagy körülménnyel küzd, érdemes részt vennie a foglalkozásunkon.

Szülésfelkészítő szolgáltatásunk keretein belül, felkészült és empatikus női szakemberek várják, hiteles és szakmailag korrekt információkkal. Ebből fakadóan megértőbben és empatikusabban fordulunk az esetleges kétségei és kérdései felé, ami valódi segítséget jelenthet a kisgyermekük születésekor és az azt követő időszakban.

Centrumunkban a szülésfelkészítő szolgáltatáson kívül általános várandós gondozás, szoptatási és oltási tanácsadás, újszülött újraélesztő tanfolyam és pszichológus szolgáltatásokkal is várjuk kedves pácienseinket.

A szülésfelkészítő tanfolyamokra a betöltött 30. terhességi hét után várjuk a kismamákat.

 

Miért minket válasszon?

 • a szülésre és az arra való készülődésre is kitérő oktatás
 • a szülés minden aspektusát érintő ismeretanyag
 • a tanácsadás az Ön kérdéseihez igazodik

Jelentkezés a +36 70 677 4813 telefonszámon! 

Kérjen visszahívást

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot. Üzenetét sikeresen továbbítottuk!

Miért foglaljon online?

 • Elérhető a nap 24 órájában
 • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
 • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
 • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
 • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig