Babyscreen videó-rögzítő és megosztó szolgáltatás

Mi a Babyscreen Babamozi?

Egy egyedülálló szolgáltatás, amely segítségével a babamozi ultrahang (4D, 5D ultrahang), genetikai ultrahang és egyéb ultrahang vizsgálatok kép és videó anyagát digitálisan rögzítjük és az interneten egy személyes tárhelyre HD minőségben feltöltjük.

Ez lehetővé teszi, hogy a rögzített és feltöltött képek és videók bármikor, bárhonnan elérhetők, megtekinthetők és le is tölthetők, illetve azok Facebook-on vagy emailen keresztül bárkivel megoszthatók.

A vizsgálat után így nem a korábban megszokott módon, adathordozóra (CD, DVD, pendrive) kiírva kapja meg a videó és képanyagot, hanem az interneten kerül tárolásra, amihez bármikor és bárhol hozzáfér, így nincs szükség külön lejátszó eszközre (pl. DVD vagy Blu-Ray lejátszóra) sem ahhoz, hogy megnézhesse. Elég egy internetre csatlakoztatott számítógép vagy bármilyen mobileszköz, amely videó lejátszására vagy kép megjelenítésére képes.

A személyes tárhelyen a vizsgálatot követő 35. napig tároljuk a feltöltött videó és kép anyagot, amelyek azt követően törlésre kerülnek (és egészen addig az időpontig bármikor letölthető, elmenthető)

A hozzáférés megszűnése előtt emlékeztető emailt kap, hogy a letöltést még időben megtehesse.

 

Mozi élmény a családdal vagy barátokkal!

A szolgáltatás a live stream technológiának köszönhetően azt is lehetővé teszi, hogy magát a vizsgálatot is távolról élőben követhesse bárki, akit erre az eseményre meghív.

A vizsgálat során készülő videót azonnal, valós időben közvetítjük a személyes tárhelyen elérhető videólejátszón keresztül. Így arra is lehetőség nyílik, hogy szerettei, akik akár a távolság, akár az időpont vagy egyéb ok miatt nem lehetnek jelen a vizsgálat során, egy időben részesüljenek az élményben.

Ehhez nem kell más, mint hogy – a személyes tárhelyen található felületen – előzetesen meghívja ismerőseit, aki a vizsgálat időpontjában a meghívóban elküldött linkre kattintva élőben tekintheti meg a vizsgálat során készülő ultrahang felvételt.

 

Tudnivaló a szolgáltatással kapcsolatban: 

 

Mi kell hozzá?

A vizsgálat élő felvételét és a később megosztott képeket és videókat bármilyen, megfelelő internet kapcsolattal rendelkező, videó és kép lejátszására alkalmas okostelefonon, táblagépen és számítógépen meg lehet tekinteni a böngészőn keresztül, így külön programot vagy applikációt nem szükséges letölteni. 

 

Hogyan tudom megnézni a videókat?

A személyes tárhelyre feltöltött videókat a bélyegképen megjelenő lejátszó ikonra (play gomb) kattintva tudja elindítani. Ha teljes képernyőben szeretné megnézni, akkor kattintson kétszer a videóra, vagy használja a lejátszó jobb alsó sarkában levő szögletes teljes képernyő ikont. A lejátszást szüneteltetni a videóra való egyszeri kattintással lehet. A képeket teljes képernyőn a képre kattintva tudja megjeleníteni. Amennyiben több videó és kép található a galériában, úgy teljes képernyős módban a jobb és bal szélen található nyilakkal tud váltani az elemek között. 

 

Felvételek letöltése

A babamozi videókat és ultrahang állóképeket bármikor letöltheti és elmentheti egyesével a saját eszközre a képek jobb alsó sarkában található letöltés ikonra kattintva. Ha szeretné, az összes videó és kép letölthető egyben, ekkor a képernyő felső részén található galéria letöltés gomb megnyomására egy tömörített ZIP fájlban tudja a teljes galériádat elmenteni. 

 

Felvételek megosztása

Ha meg szeretné osztani a galériát ismerőseivel, akkor a képernyő alsó részén válassza ki, hogy milyen módon tenné ezt meg. A linket kimásolva közvetlenül is el tudja azt küldeni ismerőseinek, de használhatja a külön ablakban megtalálható email-es megosztási funkciót is. Ez esetben meg kell adni az ismerős email címét, írhat neki személyes üzenetet is, majd a megosztás gombra kattintva rendszerünk emailt küld a címzettnek. A galériát a Facebookon is meg tudja osztani, az előbbihez hasonló módon, az oldal alján található ablakban. 

 

Galéria törlése

Ha törölni szeretné a teljes galériát, akkor az oldal legalján található „galéria törlése” gomb használatával tehető meg. Figyelem! A törlés végleges, a törölt galériát nem áll módunkban visszaállítani. Ne feledje: a személyes tárhelyre feltöltött galéria a vizsgálatot követően 35 napig érhető el, ezt követően automatikusan törlésre kerül.

 

Kérdés esetén keresse munkatársainkat!

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig