Babyscreen videó-rögzítő és megosztó szolgáltatás

Mi a Babyscreen Babamozi?

Egy egyedülálló szolgáltatás, amely segítségével a babamozi ultrahang (4D, 5D ultrahang), genetikai ultrahang és egyéb ultrahang vizsgálatok videó anyagát digitálisan rögzítjük és az interneten egy személyes tárhelyre HD minőségben feltöltjük.

Ez lehetővé teszi, hogy a rögzített és feltöltött videók bármikor, bárhonnan elérhetők, megtekinthetők és le is tölthetők, illetve azok Facebook-on vagy emailen keresztül bárkivel megoszthatók.

A vizsgálat után így nem a korábban megszokott módon, adathordozóra (CD, DVD, pendrive) kiírva kapja meg az anyagot, hanem az interneten kerül tárolásra, amihez bármikor és bárhol hozzáfér, így nincs szükség külön lejátszó eszközre (pl. DVD vagy Blu-Ray lejátszóra) sem ahhoz, hogy megnézhesse. Elég egy internetre csatlakoztatott számítógép vagy bármilyen mobileszköz, amely videó lejátszására képes.

A személyes tárhelyen a vizsgálatot követő 35. napig tároljuk az anyagot, amelyek azt követően törlésre kerülnek (és egészen addig az időpontig bármikor letölthető, elmenthető)

A hozzáférés megszűnése előtt emlékeztető emailt kap, hogy a letöltést még időben megtehesse.

 

Mozi élmény a családdal vagy barátokkal!

A szolgáltatás a live stream technológiának köszönhetően azt is lehetővé teszi, hogy magát a vizsgálatot is távolról élőben követhesse bárki, akit erre az eseményre meghív.

A vizsgálat során készülő videót azonnal, valós időben közvetítjük a személyes tárhelyen elérhető videólejátszón keresztül. Így arra is lehetőség nyílik, hogy szerettei, akik akár a távolság, akár az időpont vagy egyéb ok miatt nem lehetnek jelen a vizsgálat során, egy időben részesüljenek az élményben.

Ehhez nem kell más, mint hogy – a személyes tárhelyen található felületen – előzetesen meghívja ismerőseit, aki a vizsgálat időpontjában a meghívóban elküldött linkre kattintva élőben tekintheti meg a vizsgálat során készülő ultrahang felvételt.

 

Tudnivaló a szolgáltatással kapcsolatban: 

 

Mi kell hozzá?

A vizsgálat élő felvételét és a később megosztott videókat bármilyen, megfelelő internet kapcsolattal rendelkező, videó és kép lejátszására alkalmas okostelefonon, táblagépen és számítógépen meg lehet tekinteni a böngészőn keresztül, így külön programot vagy applikációt nem szükséges letölteni. 

 

Hogyan tudom megnézni a videókat?

A személyes tárhelyre feltöltött videókat a bélyegképen megjelenő lejátszó ikonra (play gomb) kattintva tudja elindítani. Ha teljes képernyőben szeretné megnézni, akkor kattintson kétszer a videóra, vagy használja a lejátszó jobb alsó sarkában levő szögletes teljes képernyő ikont. A lejátszást szüneteltetni a videóra való egyszeri kattintással lehet. Amennyiben több videó található a galériában, úgy teljes képernyős módban a jobb és bal szélen található nyilakkal tud váltani az elemek között. 

 

Felvételek letöltése

A babamozi videókat bármikor letöltheti és elmentheti egyesével a saját eszközre jobb alsó sarkában található letöltés ikonra kattintva. Ha szeretné, az összes videó  letölthető egyben, ekkor a képernyő felső részén található galéria letöltés gomb megnyomására egy tömörített ZIP fájlban tudja a teljes galériádat elmenteni. 

 

Felvételek megosztása

Ha meg szeretné osztani a galériát ismerőseivel, akkor a képernyő alsó részén válassza ki, hogy milyen módon tenné ezt meg. A linket kimásolva közvetlenül is el tudja azt küldeni ismerőseinek, de használhatja a külön ablakban megtalálható email-es megosztási funkciót is. Ez esetben meg kell adni az ismerős email címét, írhat neki személyes üzenetet is, majd a megosztás gombra kattintva rendszerünk emailt küld a címzettnek. A galériát a Facebookon is meg tudja osztani, az előbbihez hasonló módon, az oldal alján található ablakban. 

 

Galéria törlése

Ha törölni szeretné a teljes galériát, akkor az oldal legalján található „galéria törlése” gomb használatával tehető meg. Figyelem! A törlés végleges, a törölt galériát nem áll módunkban visszaállítani. Ne feledje: a személyes tárhelyre feltöltött galéria a vizsgálatot követően 35 napig érhető el, ezt követően automatikusan törlésre kerül.

 

Kérdés esetén keresse munkatársainkat!

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig