2021.09.14

Babyscreen videó-rögzítő és megosztó szolgáltatás

Egy egyedülálló szolgáltatást vezettünk be, amely segítségével a babamozi (4D, 5D), és egyéb ultrahang vizsgálatok kép és videó anyagát digitálisan rögzítjük és az interneten egy személyes tárhelyre HD minőségben feltöltjük.

Olvasás
2021.09.13

HPV - Humán Papilloma Vírus

A HPV egy olyan, leggyakrabban nem úton terjedő vírus fertőzés, amelyet már 1977 óta ismerünk, és szoros kapcsolatban van a rákos megbetegedésekkel. Dr. Zakariás Anita szülész-nőgyógyász összefoglalóját olvashatjuk a HPV tüneteiről, kezeléséről.

Olvasás
2021.08.31

Minden, amit az STD-ről tudni érdemes

Nyár, kalandok, fesztiválok, jókedv, szerelmek… STD, kóros váladékozás, folyás, hólyagok, sebek, kiütések, viszketés, fájdalom – ez már korántsem hangzik olyan jól... De mi az az STD? Hogyan kapható el? Mi a teendő? Segítünk!

Olvasás
2021.07.28

A hepatitis világnapja

A hepatitis a máj idült vagy gyulladásos megbetegedése, melyet elsősorban vírusok okoznak, de más károsító hatások, kórokozó szerepe sem hanyagolható el. A jelenlegi ismert májgyulladást okozó vírusokat elnevezésükben az A, B, C, D, E betűjelekkel különböztetünk meg.

Olvasás
2021.07.19

Fontos információk

Összegyűjtöttünk pár hasznos információt a rendelő működésével kapcsolatban.

Olvasás
2021.07.12

Intim egészség

A nyár különösen fontos időszak a hüvelyfertőzések szempontjából. Az egészséges hüvelyflóra a női szervezet elsődleges védelmi vonala a különböző húgyúti és hüvelyfertőzések kialakulásával szemben. Nagyon sok tényező játszhat szerepet az egészséges egyensúly felborulásában.

Olvasás
2021.07.02

VBAC (Vaginal Birth After Caesarean)- császármetszés után hüvelyi szülés

Dr. Zakariás Anita, szülész-nőgyógyász: a császármetszés utáni hüvelyi szülésekről

Olvasás
2021.06.04

Hurrá, itt a nyár!

Hurrá, itt a nyár! Strandolás, medence, vízpart, fürdés... csupa jó dolog vár ránk. Ahhoz, hogy egy kellemetlen fertőzés még véletlenül se árnyékolja be a kellemes nyaralást, összeszedtünk pár tippet, amire kisgyermekes anyukaként mindenképpen érdemes odafigyelni.

Olvasás
2021.05.03

Inzulinrezisztencia terhesség alatt

Az inzulinrezisztencia bárkinél kialakulhat. Független attól, hogy történt-e korábban kórelőzmény vagy tünet együttes a kismamánál. Nagy százalékban, ahogy kialakult úgy el is múlik a szülést követő időszakban, viszont ellenőrizni - terhesség 24. hetétől - mindenképp szükséges, hogy megelőzhetők legyenek az ezzel járó következmények.

Olvasás

Megjelent 9 a 15 bejegyzésből

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig