2022.12.06

Ajándékutalványok

Ha szeretne egy emlékezetes ajándékot, válasszon utalványaink közül, amelyekkel igazán örömet szerezhet!

2022.11.18

Globálisan csökkent a férfiak sperma minősége

Számos tanulmány számolt be a sperma minőségének romlásáról és a férfiak reproduktív egészségének egyéb mérőszámairól.

2022.10.28

MOVEMBER

A férfiak körében a prosztata daganat a második leggyakrabban kialakuló rosszindulatú betegség. Ami különösen nehezíti a mielőbbi felismerését, az a gyakori tünetmentesség. Éppen ezért kiemelt jelentősége van a rendszeres szűrővizsgálatoknak, hiszen a korai felismerés hatékony kezelést eredményez. Minden év novemberében megtartott nemzetközi esemény- MOVEMBER - a férfiak egészségügyi problémáira és azok megelőzésére hívja fel a figyelmet.

2022.09.28

Íme 8+1 tipp azoknak a férfiaknak, akik szeretnék javítani megtermékenyítő képességüket

Számos tényező – a genetikától és az életmódtól a környezeti hatásokig és a hormonokig – befolyásolhatja a férfi megtermékenyítő képességét, de ők is sok mindent megtehetnek egészségük, életmódjuk és kapcsolatuk javítása érdekében, hogy növeljék a teherbe esés esélyét. Íme 8+1 tipp azoknak a férfiaknak, akik szeretnék javítani megtermékenyítő képességüket.

2022.08.22

Méhkarcolás - növelheti az embrió beágyazódásának esélyét?

A méhkarcolásnak az endometrium, azaz a méhnyálkahártya tudatos „megsértését”, megkarcolását nevezik. Ugyanezt az eljárást alkalmazzák a nőgyógyászok endometrium mintavétel során, ezt endometriális biopsziának nevezik.

2022.08.05

A szoptatás alapjai

1992 óta augusztus 1. az anyatejes táplálás világnapja, a hónap első hete pedig a szoptatás hete. Ha kisbabával érkezik és szoptatni szeretne, kérjük, szóljon recepciós munkatársainknak és biztosítunk helyet!

2022.06.20

Milyen kivizsgálás szükséges női meddőség esetén?

Komplex és szükség szerint teljes körű kivizsgálást igényel a nő, amennyiben meddőség problémájával fordul orvosához. Egyebek mellett a nőgyógyászat, endokrinológia, hematológia, immunológia, radiológia és a labordiagnosztika nyújt segítséget az okok felderítésében.

2022.06.16

Miért van szükség andrológiai vizsgálatra?

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által is definiáltan, meddőség alatt azt értjük, ha rendszeres védekezés nélküli nemi élet mellett egy éven belül nem következik be a kívánt várandósság, a 35 éves és idősebb nők esetében azonban a 6 hónap utáni fogamzásképtelenség általában meddőségnek számít.

2022.06.14

Dr. Balla Levente meddőségi specialista: több tényezőn múlik a sikeres gyermekvállalás!

A meddőségi kivizsgálás egy komplex folyamat, a szakorvosok, így a nőgyógyász és a meddőségi specialista, valamint szükség szerint az endokrinológus, hematológus, andrológus és a pszichológus közös fellépése, akik rövid időn belül elvégzik a vizsgálatokat.

Megjelent 9 a 41 bejegyzésből

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig