2022.01.14

A szoptatás alapjai

Biztosan megfordult már a fejedben, milyen lesz az életed, amikor megszületik kisbabád, hogyan készülj a szoptatásra, kik fognak segíteni. Az utolsó trimeszter már a fészekrakás ideje, befele fordulunk és fókuszáltabbak leszünk. Testünk folyamatosan változik, benne pedig egyre növekszik egy új élet, gyermekünk. Az a test, mely kihordja, táplálja 9 hónapig a magzatot, képes a szülés után is ellátni mindenféle földi jóval.

2021.12.29

Legfontosabb vizsgálatok gyermekvállalás előtt

Nagy mérföldkő életünkben, mikor elhatározásra jutunk, jöhet a baba. A családtervezés a gyermekáldásra való tudatos felkészülést jelenti, melynek végső célja, hogy az egészséges gyermek szülessen. Hogy milyen vizsgálatokat érdemes még a fogantatás előtt elvégeztetni, abban segítünk most!

2021.12.27

30 napos útmutató a terhességre való felkészüléshez

Készen áll a terhességre? Gratulálunk! A baba projekt eldöntése hatalmas mérföldkő az életében. De készen áll-e a szervezete a terhességre? Íme egy lista, hogy mit tehet a következő hónapban, hogy felkészüljön a fogantatásra.

2021.12.22

Hogyan kerülhetjük el, hogy az ünnepek alatt túlegyük magunkat?

A karácsony ünnepe együtt jár a családi, baráti összejövetelekkel és a finom ételekkel, italokkal. Nehéz elkerülni, hogy a finomabbnál finomabb, csábító falatoknak ellenálljunk. A túlevések elkerülése érdekében néhány egyszerű gyakorlati tanács segítségével azonban megkönnyíthetjük a dolgunkat.

2021.12.10

10+1 karácsonyi ajándékötlet kismamáknak

Szeretné meglepni kismama rokonát, barátnőjét valami hasznos karácsonyi ajándékkal? Összeszedtünk 10+1 tippet, amivel nem lehet tévedni, sosem elég belőle, és még örömet is szerezhet vele!

2021.11.14

Cukorbetegek Világnapja

Minden év november 14-én ünneplik a nemzetközi diabétesz világnapot, Frederick Banting tiszteletére, aki ezen a napon született, és a nevéhez fűződik az inzulin 1921-es felfedezése. Világszerte az egyik legnagyobb népegészségügyi probléma a cukorbetegség. A világnap célja a figyelemfelhívás, hogy megfelelő táplálkozással és életmóddal kontroll alatt tartható a betegség, valamint enyhíthetők a negatív következményei.

2021.11.04

MOVEMBER

A férfiak körében a prosztata daganat a második leggyakrabban kialakuló rosszindulatú betegség. Ami különösen nehezíti a mielőbbi felismerését, az a gyakori tünetmentesség. Éppen ezért kiemelt jelentősége van a rendszeres szűrővizsgálatoknak, hiszen a korai felismerés hatékony kezelést eredményez. Minden év novemberében megtartott nemzetközi esemény- MOVEMBER - a férfiak egészségügyi problémáira és azok megelőzésére hívja fel a figyelmet.

2021.10.01

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja!

A rendszeres önvizsgálat és szűrővizsgálatok elengedhetetlen fontosságúak, hiszen a gyors diagnózis és kezelés életet menthet!

2021.09.14

Babyscreen videó-rögzítő és megosztó szolgáltatás

Egy egyedülálló szolgáltatást vezettünk be, amely segítségével a babamozi (4D, 5D), és egyéb ultrahang vizsgálatok kép és videó anyagát digitálisan rögzítjük és az interneten egy személyes tárhelyre HD minőségben feltöltjük.

Megjelent 9 a 23 bejegyzésből

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig