Várandósgondozási csomagok

Teljes körű várandósgondozási csomagunkkal most igazán biztonságban érezheti magát! A kötelezően előírt vizsgálatok mellett a kiegészítő szolgáltatásokkal felkészülten élvezheti a várandósság minden pillanatát. Mindezt garantált áron, amelyet a várandósság alatt fixen biztosítunk, így az árváltozások miatt sem kell aggódnia! Sőt, mivel tudjuk, hogy a várandósság, a kötelező és választott vizsgálatok komoly terhet jelentenek a családok számára, részletfizetéses csomagot dolgoztunk ki, így lehetősége van a teljes csomagot két vagy három, akár négy részletben is kifizetni. Betervezett időpontokkal, hosszas sorban állás nélkül végezzük el a szükséges vizsgálatokat családias hangulatú rendelőnkben!

A terhesgondozási csomagokról:

Két ajánlatot állítottunk össze. Az Alap csomag kínálata nemcsak a kötelező terhesgondozási vizsgálatokat (terhesgondozás, trimeszteri laborok, EKG, genetikai ultrahang szűrés) tartalmazza, amelyek elengedhetetlenek a kismama és a magzat egészségének védelme érdekében, hanem olyan kiegészítő vizsgálatokat is, amelyek segítenek megnyugtatni a kismamákat és megkönnyíteni a babavárást. A szülést követően sem engedjük el a kismama kezét, a 6 hetes szülés utáni kontroll nőgyógyászati vizsgálat és a babák 4-6 hetes komplex szűrése (csípő, koponya, has ultrahangos vizsgálata) is a csomag része.

Plusz csomagot kiterjesztett vérvizsgálatokkal, extra babamozival, tanfolyamokkal bővítettük. Ezekkel a plusz szolgáltatásokkal a babavárás még biztonságosabb, még több tudásra, önbizalomra tesznek szert a kismamák a szülés és az anyaság előtt.

Mindkét csomaghoz egyénileg választható NIPT teszt, ennek díja nem rész csomagnak. Elérhető tesztek: PanoramaNIFTY™-pro teszt, PrenaGenetics®, TRISOMY teszt, GeneSafe, GenePlanet tesztek. A tesztekről részletesen az alábbi oldalon lehet tájékozódni: magzati genetikai szűrővizsgálatok

Várandósgondozási csomagok - kattints a linkre és nézd meg ajánlatunkat!

 

IDŐPONTOK VIZSGÁLATOK FLMC ALAP Csomag  FLMC PLUSZ Csomag 
Első trimeszter Első jelentkezés Vizsgálat + hüvelyi ultrahang, terhesség megállapítás    
10. hét 1. várandósgondozás - ultrahang vizsgálat x x
12. hét Első trimeszteri genetikai ultrahang szűrés x x
Kiterjesztett: kombinált teszt +  toxémia szűrés  x
Első trimeszteri labor:    
Alap: vérkép, máj - és vesefunkció, vizelet, TSH, éhgyomri vércukor, CMV (citomegalovírus), toxoplasma, HBsAg (hepatitis B), treponema (lues), vércsoport + ellenanyag szűrés  x  
Kiterjesztett:  vérkép, máj - és vesefunkció, vizelet, TSH, éhgyomri vércukor, HBsAg (hepatitis B), treponema (lues), vércsoport + ellenanyag szűrés +  TORCH panel (Toxoplasma gondii, Rubeola, Cytomegalovírus, Herpes simplex, Varicella, Parvovirus B19, Treponema pallidum), vas  
EKG vizsgálat x
  Kinezio tape (bármikor felhasználható, 1 test terület) ajándék ajándék
Második trimeszter 16. hét 2. várandósgondozás - kontroll ultrahang vizsgálat + leletek kiértékelése x x
18-21. hét Második trimeszteri  genetikai ultrahang szűrés x x
24-28. hét Második trimeszteri labor:    
Alap: terheléses vércukorvizsgálat, vérkép, vizelet, vércsoport ellenanyag szűrés  x  
Kiterjesztett: terheléses vércukorvizsgálat, vérkép, vizelet, vércsoport ellenanyag szűrés + TSH, máj- és vesefunkció    x
Babamozi (ajánlott terhességi idő: 20-30. hét) x  
Babamozi EXTRA (ajánlott terhességi idő: 20-30. hét)   x
3. várandósgondozás - kontroll ultrahang vizsgálat  x x
Általános bakterológia szűrés x x
Babaelsősegély tanfolyam   x
Dietetikai konzultáció (bármikor felhasználható, 60 perc egyéni) x x
Harmadik trimeszter   Kismama masszázs (bármikor felhasználható, 30 perc)   x
30-32. hét Harmadik trimeszteri genetikai ultrahang x x
36. hét után Harmadik trimeszteri labor:    
  Alap: vérkép, éhgyomri vércukor, vércsoport + ellenanyag szűrés, máj - és vesefunkció, vizelet x  
  Kiterjesztett: vérkép, éhgyomri vércukor, vércsoport + ellenanyag szűrés, máj - és vesefunkció, vizelet, TSH, INR, APTI    x
34. hét 4. várandósgondozás - kontroll ultrahang vizsgálat x
  GBS szűrés x x
36. hét Negyedik genetikai ultrahang vizsgálat x x
  CTG x x
  Szülésfelkészítő (páros) ajándék ajándék
  Babagondozási tanfolyam (páros)   x
37. hét NST/CTG x x
38. hét NST/CTG x x
39. hét NST/CTG x x
40. hét NST/CTG x x
    Szülés utáni kontroll vizsgálat (6 hetes kontroll) x x
    4-6 hetes csecsemőszűrés (csípő, koponya, has ultrahangos vizsgálat) x x
         
    Csomagár összesen 551 000  690 000 
    2 részletben (fizetés: 12. hét, 24. hét) 275 500 345 000
    3 részletben (fizetés: 12. hét, 18. hét, 24. hét) 183 667 230 000
    4 részletben (fizetés: 12. hét, 18. hét, 24. hét, 32. hét) 137 750 172 500
       plusz választott NIPT teszt plusz  választott NIPT teszt

 

Miért érdemes terhesgondozási csomagot választani?

 • Tartalmazza valamennyi kötelezően előírt vizsgálatot
 • Részletfizetési lehetőséget biztosítunk, két, három vagy akár négy részletben
 • A kiegészítő szolgáltatásokkal felkészítjük a várandóság teljes időszakára
 • Megajándékozzuk extra szolgáltatásokkal
 • A várandósság alatt nem érheti meglepetés az árváltozások miatt sem
 • Szükség esetén soron kívüli időpontokat biztosítunk

 

Miért a For Life Medical Centerben? Mert…

 • ide szeretnek (vissza)járni a kismamák :)
 • nálunk vannak a legsegítőkészebb recepciósok, akik minden kérdésükre válaszolnak
 • olyan empatikus női és férfi szakorvosok fogadják, akik végig támogatják a várandósság során
 • minden helyben megoldható
 • rendelőnk – pácienseink visszajelzései alapján - jól felszerelt, barátságos, tiszta és nyugalmat sugárzó

 

 A terhesgondozás célja a várandós nő egészségének és a magzat fejlődésének követése. Feladata a veszélyeztetettség és a szövődmények megelőzése, illetve azok megfelelő időben történő felismerése, illetve a várandós kismama felkészítése a szülésre.

A várandósgondozási csomagot a várandósság 12. hetéig érdemes választani, de lehetőség van későbbi (16. hét) csatlakozáshoz is, ehhez kérje egyedi ajánlatunkat. A csomag a terhesgondozási szerződés megkötésével és az első részlet befizetésével lép életbe. Ikerterhesség esetén szintén kérje egyedi ajánlatunkat!

 

Vizsgálatokról bővebben:

Várandósgondozás ultrahang vizsgálattal: problémamentes terhesség esetén a terhesgondozás havonta történik, ultrahang vizsgálattal egybekötve, ekkor győződünk meg várandós kismama és magzat állapotáról.

Genetikai ultrahang vizsgálatok:  genetikai ultrahang vizsgálatok célja, hogy időben kiszűrhetőek legyenek a fejlődési rendellenességek, valamint mielőbb megelőzhetővé váljanak a szüléssel járó szövődmények. A magzati szűrővizsgálatot három alkalommal ajánlunk a kismamáknak, a 12. héten, a 20. héten és a 30. héten.

Laborvizsgálatok: trimeszterenként egy laborvizsgálaton kell a kismamáknak részt venniük, ahol számos érték kerül ellenőrzésre a baba és a mama egészsége érdekében.

EKG vizsgálat: a várandósgondozás során min. egy alkalommal kötelező az EKG, mely során a szív állapotáról kapunk pontos képet.

NIPT tesztek: magzati eredetű, DNS-vizsgálaton alapuló Nem-Invazív Prenatális szűrőTesztek (NIPT): méhlepényből felszabaduló, majd az anya vérébe kerülő magzati örökítőanyag (DNS) modern technológiai eszközökkel történő elemzésén alapulnak, semmiféle kockázatot nem jelentenek sem az anya, sem pedig a magzat számára, viszont megfelelő biztonsággal kiszűrhetők általuk megannyi genetikai rendellenesség. A szűrőtesztek közül szinte valamennyi elérhető rendelőnkben is. 

Kinezio tape: a várandós nők teste sok változáson megy keresztül: megnő a has, megnőnek a mellek, gyarapszik a kismama súlya. Súlytöbblet során megváltozik a gerinc íve, ezáltal máshova kerül a súlypont és ez derék-háti fájdalmakhoz vezethet. Ezeknek a fájdalmak csökkentésében segítenek a színes szalagok vagyis kinesio-tapek.

Babaelsősegély tanfolyam: célja felkészíteni a leendő szülőket a babavárás első évében kialakuló állapotokkal kapcsolatban. Tanfolyamunkon a leggyakrabban előforduló állapotokról beszélgetünk, megoldási stratégiákat alakítunk ki.

Dietetikai konzultáció: egyre elfogadottabb az az álláspont, hogy az étkezésünk komoly hatással van egészségügyi állapotunkra, terhesség esetén ez kiemelten igaz lehet. Terhességi cukorbetegség kialakulásakor, vagy egyéb ételintolerancia kapcsán dietetikusunk segítséget ad a helyes táplálkozás kérdésiben. Az első egyéni konzultáció 60 perces és érdemes egy legalább 3 napos étkezési naplót magunkkal hozni.

Kismama masszázs: a várandósság minden szépségével együtt a növekvő magzat súlya és helyigénye kihatással van a kismama testére is, a hormonális- és érzelmi változások mellett. A masszázs várandósság alatt is jótékony hatású lehet, nemcsak a kismama, hanem a magzat is megnyugszik tőle.

Szülésfelkészítő: minden leendő édesanyában felmerülnek kérdések a várandósság során, melyre hiteles és szakmai válaszokat szeretnének kapni. A szülésfelkészítő foglalkozás alkalmával szülésznőink barátságos, családias környezetben válaszolják meg ezeket a kérdéseket, illetve gyakorlatias tanácsokkal is segítenek az édesanyáknak és édesapáknak.

Babagondozási tanfolyam során felkészítjük a leendő szülőket kisbabájuk érkezésére! Babaápolás (pelenkázás, köldökcsonk ápolás, fürdetés, vetkőztetés, a baba fogása, tartása és emelése), szoptatás alapjai, kórházi napok, az első 6 hét tudnivalói.

Ha a terhesgondozási csomagot választaná, keresse munkatársainkat a +36 70 677 4813 telefonszámon!

A csomagajánlat változtatási jogát fenntartjuk.

Dr. Rácz Gertrúd

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Burja Edina

szülész-nőgyógyász szakorvos, szülési szabadságon

Dr. Takács Veronika

szülész-nőgyógyász szakorvos, szülési szabadságon

Dr. Baranyi Eszter

szülész-nőgyógyász

Dr. Forró Tímea

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Zakariás Anita

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Margl Zoltán

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Fülöp Viktor

szülész-nőgyógyász szakorvos, endokrinológus szakorvos

Dr. Schlaffer Márton

szülész-nőgyógyász

Dr. Mészáros Amália

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Sztari Ottilia

szülész-nőgyógyász

Dr. Speulta Zsanett

szülész-nőgyógyász

Dr. Reizinger Dóra

szülész-nőgyógyász

Kérjen visszahívást

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot. Üzenetét sikeresen továbbítottuk!

Miért foglaljon online?

 • Elérhető a nap 24 órájában
 • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
 • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
 • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
 • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig