Általános nőgyógyászat

Nőgyógyászati szakrendelésünk az általános nőgyógyászati szűrővizsgálatokat, panaszok esetén (például fájdalom, vérzési rendellenességek, egyéb tünetek) a nőgyógyászati kivizsgálást és kezelést foglalja magába.

Andrológia

Szakrendelésünkön az Ön nemzőképessége megítélése céljából a meddőséggel összefüggésben teljes körű kivizsgálást végzünk, hogy felderítsük egészségi állapotát. Ezáltal megállapítható, hogy a meddőség hátterében a férfi partner elváltozásai állnak-e.

Babagondozás

A babagondozási tanfolyam azoknak szól, akik tudatosan készülnek babájuk érkezésére, akik gyakorlati tudást szeretnének és szakmai alapú segítséget vennének igénybe.

Babamozi

A legkorszerűbb 5D ultrahang felvételek alapján a leendő szülők tökéletes minőségű és felbontású képeket és felvételeket kapnak a magzatról. Babamozira a második trimeszterben érdemes ellátogatni, hiszen ekkor már babaformája van a magzatnak és jó minőségű felvételek nyerhetők róla.

Belgyógyászat

A belgyógyászat az orvostudomány legátfogóbb szakága, mely a belső szervek (szív, tüdő, emésztőszerv, vese, hormonális rendszer) valamennyi eltérésével, és ezen eltérések összefüggéseivel foglalkozik. Számos tünet és panasz indokolhat belgyógyászati vizsgálatot.

Családtervezési tanácsadás

A családtervezés a gyermekáldásra való tudatos felkészülést jelenti, szükség esetén orvosi segítséggel. Gyakran előfordulnak a terhességet befolyásoló testi-lelki tényezők, vagy terhességet veszélyeztető kórtünetek, számunkra ezeknek a kiszűrése és ezek megoldása a célunk, hogy egészséges gyermekek születhessenek.

Dietetika

Dietetikusunk segít a megfelelő diéta kialakításában, ha a meddőség hátterében anyagcserezavarok állnak, ezzel segítve a gyermekvállalás létrejöttét. Az egyéb krónikus betegségekkel küzdő pácienseink dietetikai tanácsadását szintén ellátja.

EKG vizsgálat

Az EKG vizsgálat során a szív állapotáról kapunk pontos képet. Segít megállapítani, hogy a szív ritmusosan ver-e. Tájékoztat a szív ingervezetési zavarairól, ritmuszavarairól, szívizomzat károsodásáról, a szervezet aktuális stressz-szintjéről is.

Endokrinológia

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek – leginkább a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigyek, a mellékvese, a hasnyálmirigy, valamint a petefészkek és a mellékherék – működését és azok betegségeit vizsgálja. Képzett endokrinológus szakorvosunk a hormonzavarok felderítésével és kezelésével foglalkozik, melyek kihathatnak az anyagcserére és termékenységre.

Hematológia

A hematológia olyan véralvadási problémákkal foglalkozik, mint a szám vagy minőségbeli rendellenességek, a vérzékenység, a fokozott alvadékonyság, trombózis hajlam. A rosszindulatú kórképek, pl. leukémiák és limfómák felismerése és kezelése szintén a hematológus feladata.

Laborvizsgálatok

A laboratóriumi vizsgálatok Centrumunk szakrendeléséről érkezve vagy önállóan is igénybe vehetők. A laborvizsgálatok belső szerveink egészségi állapotáról adnak visszajelzést. Családtervezés előtt, illetve meddőségi kivizsgálás esetén kiemelkedő jelentőségűek.

Meddőségi vizsgálat

Meddőségi problémáról akkor beszélhetünk, ha rendszeres védekezés nélküli nemi élet mellett egy éven belül nem következik be a kívánt várandósság – ha a pár egyik tagja 35 év feletti életkorú akkor fél éven belül. Ma Magyarországon 300 ezerre becsülik azon párok számát, ahol a családtervezés akadályokba ütközik. Ezen problémák teljes körű kivizsgálására van lehetőség a rendelőnkben.

Pszichológia

Pszichológusunk segít a hozzánk forduló pároknak és egyéni pácienseinknek a lelki terhek könnyítésében, a gyermekvállalás felkészülési szakaszában, a szülés utáni depresszió, vagy éppen koraszülés feldolgozásában.

Szülésfelkészítő

A szülésre felkészítő foglalkozás alkalmával szülésznőink barátságos, családias környezetben hitelesen válaszolják meg szakmai szempontból a várandóssággal és szüléssel kapcsolatos kérdéseket, illetve gyakorlatias tanácsokkal segítik az édesanyákat és édesapákat.

Szűrőcsomagok

Szakembereink olyan szűrőcsomagokat állítottak össze, amelyek segítségével a leggyakoribb, legtöbb problémát okozó betegségek nagy része korán diagnosztizálható, ezzel segítve a mielőbbi, szövődménymentes gyógyulást.

Terhesgondozás

A terhesgondozás szolgáltatásunk célja a kismama egészségének megőrzése, magzata egészséges fejlődésének és megszületésének elősegítése. A várandós gondozás további feladata a veszélyeztetettség és a szövődmények megelőzése, illetve megfelelő időben történő felismerése.

Terhesség megállapítás

Terhesség megállapítás szolgáltatásunk az általános nőgyógyászati szakrendelés részeként működik. Ahhoz, hogy Önök, mint leendő szülők biztosak lehessenek a terhesség létrejöttében, ultrahang vizsgálatra és terhességi tesztre van szükség.

Ultrahang diagnosztika

Az ultrahang vizsgálatok önállóan is igénybe vehetők, vagy más szakrendelésekhez kapcsolódó diagnosztikai céllal is elérhetők. Segítségével a családtervezési folyamat egésze során megbizonyosodhatunk belső szerveink egészséges állapotáról, kiszűrhetjük a betegségeket.

Urológia

Szakrendelésünkön a húgyutak, úgy mint a vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső megbetegedéseivel foglalkozunk: gyulladások, fertőzések, kövességek, vizeletürítési nehézségek, valamint a daganatos elváltozások kerülnek kivizsgálásra.

Szoptatási tanácsadás

Tapasztalatok azt mutatják, hogy sokkal könnyebben indul a szoptatás a kórházi napok alatt, ha rendelkezik a kismama szoptatással kapcsolatos alap információkkal, ebben szeretnénk segíteni.

Kérjen visszahívást

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot. Üzenetét sikeresen továbbítottuk!

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig