Általános nőgyógyászat

Nőgyógyászati szakrendelésünk az általános nőgyógyászati szűrővizsgálatokat, panaszok esetén (például fájdalom, vérzési rendellenességek, egyéb tünetek) a nőgyógyászati kivizsgálást és kezelést foglalja magába.

Andrológia

Szakrendelésünkön az Ön nemzőképessége megítélése céljából a meddőséggel összefüggésben teljes körű kivizsgálást végzünk, hogy felderítsük egészségi állapotát. Ezáltal megállapítható, hogy a meddőség hátterében a férfi partner elváltozásai állnak-e.

Babamozi

A legkorszerűbb 5D ultrahang felvételek alapján a leendő szülők tökéletes minőségű és felbontású képeket és felvételeket kapnak a magzatról. Babamozira a második trimeszterben érdemes ellátogatni, hiszen ekkor már babaformája van a magzatnak és jó minőségű felvételek nyerhetők róla.

Belgyógyászat

A belgyógyászat az orvostudomány legátfogóbb szakága, mely a belső szervek (szív, tüdő, emésztőszerv, vese, hormonális rendszer) valamennyi eltérésével, és ezen eltérések összefüggéseivel foglalkozik. Számos tünet és panasz indokolhat belgyógyászati vizsgálatot.

Családtervezési tanácsadás

A családtervezés a gyermekáldásra való tudatos felkészülést jelenti, szükség esetén orvosi segítséggel. Gyakran előfordulnak a terhességet befolyásoló testi-lelki tényezők, vagy terhességet veszélyeztető kórtünetek, számunkra ezeknek a kiszűrése és ezek megoldása a célunk, hogy egészséges gyermekek születhessenek.

Dietetika

Dietetikusunk segít a megfelelő diéta kialakításában, ha a meddőség hátterében anyagcserezavarok állnak, ezzel segítve a gyermekvállalás létrejöttét. Az egyéb krónikus betegségekkel küzdő pácienseink dietetikai tanácsadását szintén ellátja.

EKG vizsgálat

Az EKG vizsgálat során a szív állapotáról kapunk pontos képet. Segít megállapítani, hogy a szív ritmusosan ver-e. Tájékoztat a szív ingervezetési zavarairól, ritmuszavarairól, szívizomzat károsodásáról, a szervezet aktuális stressz-szintjéről is.

Endokrinológia

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek – leginkább a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigyek, a mellékvese, a hasnyálmirigy, valamint a petefészkek és a mellékherék – működését és azok betegségeit vizsgálja. Képzett endokrinológus szakorvosunk a hormonzavarok felderítésével és kezelésével foglalkozik, melyek kihathatnak az anyagcserére és termékenységre.

Hematológia

A hematológia olyan véralvadási problémákkal foglalkozik, mint a szám vagy minőségbeli rendellenességek, a vérzékenység, a fokozott alvadékonyság, trombózis hajlam. A rosszindulatú kórképek, pl. leukémiák és limfómák felismerése és kezelése szintén a hematológus feladata.

Laborvizsgálatok

A laboratóriumi vizsgálatok Centrumunk szakrendeléséről érkezve vagy önállóan is igénybe vehetők. A laborvizsgálatok belső szerveink egészségi állapotáról adnak visszajelzést. Családtervezés előtt, illetve meddőségi kivizsgálás esetén kiemelkedő jelentőségűek.

Meddőségi vizsgálat

Bármely oknál fogva akadályozott a terhesség létrejötte, várjuk Önt és partnerét meddőségi konzultációnkra. Ismeretlen okok esetén kivizsgálási tervet készítünk és elvégezzük a szükséges vizsgálatokat. Ismert probléma, sikertelen asszisztált reprodukciós beavatkozás, ismétlődő vetélés esetén nőgyógyász, andrológus szakorvosaink a már meglévő leletek alapján javasolhatnak további vizsgálatokat, kezelést.

Pszichológia

Pszichológusunk segít a hozzánk forduló pároknak és egyéni pácienseinknek a lelki terhek könnyítésében, a gyermekvállalás felkészülési szakaszában, a szülés utáni depresszió, vagy éppen koraszülés feldolgozásában.

Szülésfelkészítő

A szülésre felkészítő foglalkozás alkalmával szülésznőink barátságos, családias környezetben hitelesen válaszolják meg szakmai szempontból a várandóssággal és szüléssel kapcsolatos kérdéseket, illetve gyakorlatias tanácsokkal segítik az édesanyákat és édesapákat.

Szűrőcsomagok

Szakembereink olyan szűrőcsomagokat állítottak össze, amelyek segítségével a leggyakoribb, legtöbb problémát okozó betegségek nagy része korán diagnosztizálható, ezzel segítve a mielőbbi, szövődménymentes gyógyulást.

Terhesgondozás

A terhesgondozás szolgáltatásunk célja az Ön egészségének megőrzése, magzata egészséges fejlődésének és megszületésének elősegítése. A várandós gondozás további feladata a veszélyeztetettség és a szövődmények megelőzése, illetve megfelelő időben történő felismerése.

Terhesség megállapítás

Terhesség megállapítás szolgáltatásunk az általános nőgyógyászati szakrendelés részeként működik. Ahhoz, hogy Önök, mint leendő szülők biztosak lehessenek a terhesség létrejöttében, ultrahang vizsgálatra és terhességi tesztre van szükség.

Ultrahang diagnosztika

Az ultrahang vizsgálatok önállóan is igénybe vehetők, vagy más szakrendelésekhez kapcsolódó diagnosztikai céllal is elérhetők. Segítségével a családtervezési folyamat egésze során megbizonyosodhatunk belső szerveink egészséges állapotáról, kiszűrhetjük a betegségeket.

Urológia

Szakrendelésünkön a húgyutak, úgy mint a vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső megbetegedéseivel foglalkozunk: gyulladások, fertőzések, kövességek, vizeletürítési nehézségek, valamint a daganatos elváltozások kerülnek kivizsgálásra.

Kérjen visszahívást

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot. Üzenetét sikeresen továbbítottuk!

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig