Általános nőgyógyászat

Nőgyógyászati szakrendelésünk az általános nőgyógyászati szűrővizsgálatokat, panaszok esetén (például fájdalom, vérzési rendellenességek, egyéb tünetek) a nőgyógyászati kivizsgálást és kezelést foglalja magába.

Andrológia

Szakrendelésünkön az Ön nemzőképessége megítélése céljából a meddőséggel összefüggésben teljes körű kivizsgálást végzünk, hogy felderítsük egészségi állapotát. Ezáltal megállapítható, hogy a meddőség hátterében a férfi partner elváltozásai állnak-e.

Babagondozás

A babagondozási tanfolyam azoknak szól, akik tudatosan készülnek babájuk érkezésére, akik gyakorlati tudást szeretnének és szakmai alapú segítséget vennének igénybe.

Babamozi

A legkorszerűbb 4D ultrahang felvételek alapján a leendő szülők tökéletes minőségű és felbontású képeket és felvételeket kapnak a magzatról. Babamozira a második trimeszterben érdemes ellátogatni, hiszen ekkor már babaformája van a magzatnak és jó minőségű felvételek nyerhetők róla.

Belgyógyászat

A belgyógyászat az orvostudomány legátfogóbb szakága, mely a belső szervek (szív, tüdő, emésztőszerv, vese, hormonális rendszer) valamennyi eltérésével, és ezen eltérések összefüggéseivel foglalkozik. Számos tünet és panasz indokolhat belgyógyászati vizsgálatot.

Családtervezési tanácsadás

A családtervezés a gyermekáldásra való tudatos felkészülést jelenti, szükség esetén orvosi segítséggel. Gyakran előfordulnak a terhességet befolyásoló testi-lelki tényezők, vagy terhességet veszélyeztető kórtünetek, számunkra ezeknek a kiszűrése és ezek megoldása a célunk, hogy egészséges gyermekek születhessenek.

Dietetika

Dietetikusunk segít a megfelelő diéta kialakításában, ha a meddőség hátterében anyagcserezavarok állnak, ezzel segítve a gyermekvállalás létrejöttét. Az egyéb krónikus betegségekkel küzdő pácienseink dietetikai tanácsadását szintén ellátja.

EKG vizsgálat

Az EKG vizsgálat során a szív állapotáról kapunk pontos képet. Segít megállapítani, hogy a szív ritmusosan ver-e. Tájékoztat a szív ingervezetési zavarairól, ritmuszavarairól, szívizomzat károsodásáról, a szervezet aktuális stressz-szintjéről is.

Endokrinológia

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek – leginkább a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigyek, a mellékvese, a hasnyálmirigy, valamint a petefészkek és a mellékherék – működését és azok betegségeit vizsgálja. Képzett endokrinológus szakorvosunk a hormonzavarok felderítésével és kezelésével foglalkozik, melyek kihathatnak az anyagcserére és termékenységre.

Genetikai ultrahang

A genetikai ultrahang vizsgálatok célja, hogy időben kiszűrhetőek legyenek a fejlődési rendellenességek, valamint mielőbb megelőzhetővé váljanak a szüléssel járó szövődmények. A magzati szűrővizsgálatot három alkalommal ajánlunk a kismamáknak, a 12. héten, a 20. héten és a 30. héten.

Hematológia

A hematológia olyan véralvadási problémákkal foglalkozik, mint a szám vagy minőségbeli rendellenességek, a vérzékenység, a fokozott alvadékonyság, trombózis hajlam. A rosszindulatú kórképek, pl. leukémiák és limfómák felismerése és kezelése szintén a hematológus feladata.

Laborvizsgálatok

A laboratóriumi vizsgálatok Centrumunk szakrendeléséről érkezve vagy önállóan is igénybe vehetők. A laborvizsgálatok belső szerveink egészségi állapotáról adnak visszajelzést. Családtervezés előtt, illetve meddőségi kivizsgálás esetén kiemelkedő jelentőségűek.

Meddőségi vizsgálat

Meddőségi problémáról akkor beszélhetünk, ha rendszeres védekezés nélküli nemi élet mellett egy éven belül nem következik be a kívánt várandósság – ha a pár egyik tagja 35 év feletti életkorú akkor fél éven belül. Ma Magyarországon 300 ezerre becsülik azon párok számát, ahol a családtervezés akadályokba ütközik. Ezen problémák teljes körű kivizsgálására van lehetőség a rendelőnkben.

Pszichológia

Pszichológusunk segít a hozzánk forduló pároknak és egyéni pácienseinknek a lelki terhek könnyítésében, a gyermekvállalás felkészülési szakaszában, a szülés utáni depresszió, vagy éppen koraszülés feldolgozásában.

Szülésfelkészítő

A szülésre felkészítő foglalkozás alkalmával szülésznőink barátságos, családias környezetben hitelesen válaszolják meg szakmai szempontból a várandóssággal és szüléssel kapcsolatos kérdéseket, illetve gyakorlatias tanácsokkal segítik az édesanyákat és édesapákat.

Csomagok

Teljes körű csomagajánlatok, akár kedvező, részletfizetési lehetőséggel

Terhesgondozás

A terhesgondozás szolgáltatásunk célja a kismama egészségének megőrzése, magzata egészséges fejlődésének és megszületésének elősegítése. A várandós gondozás további feladata a veszélyeztetettség és a szövődmények megelőzése, illetve megfelelő időben történő felismerése.

Terhesség megállapítás

Terhesség megállapítás szolgáltatásunk az általános nőgyógyászati szakrendelés részeként működik. Ahhoz, hogy Önök, mint leendő szülők biztosak lehessenek a terhesség létrejöttében, ultrahang vizsgálatra és terhességi tesztre van szükség.

Ultrahang diagnosztika

Az ultrahang vizsgálatok önállóan is igénybe vehetők, vagy más szakrendelésekhez kapcsolódó diagnosztikai céllal is elérhetők. Segítségével a családtervezési folyamat egésze során megbizonyosodhatunk belső szerveink egészséges állapotáról, kiszűrhetjük a betegségeket.

Urológia

Szakrendelésünkön a húgyutak, úgy mint a vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső megbetegedéseivel foglalkozunk: gyulladások, fertőzések, kövességek, vizeletürítési nehézségek, valamint a daganatos elváltozások kerülnek kivizsgálásra.

Szoptatási tanácsadás

Tapasztalatok azt mutatják, hogy sokkal könnyebben indul a szoptatás a kórházi napok alatt, ha rendelkezik a kismama szoptatással kapcsolatos alap információkkal, ebben szeretnénk segíteni.

Kismama kinesio tape

Megelőzésként, vagy már kialakult problémák esetén is használható. Megakadályozható vele a terhességi csíkok kialakulás, a bőr megereszkedése, izomsérülések. Mindemellett csökkenti a fájdalmat, enyhíti a derék, háti problémákat.

Kismama masszázs

A kismama masszázs enyhíti a háti és a derék körüli megjelenő fájdalmakat, segíti az izmok ellazulását, javítja az izomtónust, és csökkenti az izomfeszülést.

Babaelsősegély

Az elsősegély tanfolyammal felkészítjük a leendő szülőket a leggyakoribb kisdedkori és csecsemőkori sürgősségi helyzeteire, és azok megoldásaira.

Külföldi meddőségi kezelések

Együttműködő partnerünk, az Unica Klinika több lehetőségeket is tud kínálni a gyermekre vágyó pácienseknek.

Várandósgondozási csomagok

Teljes körű várandósgondozási csomagunkkal most igazán biztonságban érezheti magát! A kötelezően előírt vizsgálatok mellett a kiegészítő szolgáltatásokkal felkészülten élvezheti a várandósság minden pillanatát. Mindezt részletfizetési lehetőséggel, garantált áron, amelyet a várandósság alatt fixen biztosítunk.

Újszülött csecsemőszűrés

A csecsemőszűrést - amely a koponya, a has és a csípő együttes ultrahangos vizsgálatát jelenti - az újszülöttek 4-6 hetes korában ajánlott elvégezni. A szűrés a fő célja a csecsemők egészségi állapotának alapos ellenőrzése, az esetleges rendellenességek, problémák korai felismerése, így biztosítva a csecsemők egészséges fejlődését, a későbbi, esetlegesen maradandó károsodások elkerülését, minimalizálását.

Kérjen visszahívást

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot. Üzenetét sikeresen továbbítottuk!

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig