Ismerje meg új orvosainkat: Dr. Héra Anna, szülész nőgyógyász szakorvos és Dr. Baranyi Eszter, szülész-nőgyógyász várja a For Life Medical Centerben.

Dr. Héra Anna, szülész nőgyógyász szakorvos

"Fontosnak tartom, hogy a nők élvezhessék a tudatos gyermekvállalás biztonságát, és érezzék, hogy számíthatnak az orvos figyelmére bármilyen helyzetben. 

Elsődleges számomra, hogy a várandósság során a kismamák úgy érezzék, minden tekintetben bízhatnak az orvosukban, ezért nagy hangsúlyt fektetek a betegközpontú ellátásra, tájékoztatásra, és mindig kellő empátiával kezelem a hozzám fordulókat. Szeretettel várom Önöket rendelésemen."

Kiemelt feladatának tekinti a várandósgondozást, de természetesen minden egyéb nőgyógyászati kérdéssel, problémával bátran felkereshetik.

Rendelési ideje szerdán 13-20 óra között.

 

Dr. Baranyi Eszter, szülész-nőgyógyász

"Már az egyetemi gyakorlatok során magával ragadott a szülészet-nőgyógyászat sokszínűsége, legfőképp a születés csodája. Hivatásom legszebb feladatának tartom azt az utat végig kísérni, ami a várandósság megállapításától az újszülött világra segítéséig tart."

A doktornő fő érdeklődési területei a teljes körű várandósgondozás, szüléslevezetés, általános nőgyógyászati szűrések, HPV okozta nőgyógyászati betegséget kezelése.

Rendelési ideje hétfőn 15.30-20 óra között.

Szakértőink

Dr. Baranyi Eszter

szülész-nőgyógyász

Dr. Héra Anna

szülész-nőgyógyász szakorvos

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig