Anyák napja alkalmából szeretnénk kedveskedni anyáknak és lányoknak! Ha májusban elhozod édesanyádat éves nőgyógyászati szűrésre (cytológia és ultrahang vizsgálat) vagy emlő ultrahang vizsgálatra, 10% kedvezményt biztosítunk Neki is és Neked is a vizsgálatok után.

Az Édesanyákat nemcsak egy napon ünnepeljük az évben, így az akciónk egész májusban érvényes a májusi időpontokra. Foglaláskor kérjük, megjegyzésben tüntesd fel vagy jelezd munkatársainknak édesanyád nevét.

Miért fontosak a szűrések, még akkor is, ha nincsenek tünetek?

Mert az évenként végzett nőgyógyászati szűréssel a méhnyakrák rákmegelőző állapota és a korai méhnyakrák felismerhető és ezáltal időben, megfelelő kezeléssel gyógyítható!

A mell ultrahangos vizsgálatával kimutathatók jóindulatú elváltozások, mint például ciszták, valamint a rosszindulatú daganatok bizonyos típusai. Ábrázolhatók a kóros (gyulladt vagy daganatos) nyirokcsomók, illetve a tejcsatornák. Alkalmas továbbá műtét utáni hegesedések, folyadékgyülemek kimutatására is. Az ultrahang előnye, hogy a szervezetet semmilyen sugárterhelés nem terheli, a vizsgálat bármely korban bárkinél elvégezhető.

Időpont foglalás itt!

További információkért keresse munkatársainkat a +36 70 677 4813 telefonszámon!

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig