Dr. Forró Tímea

Dr. Forró Tímea

szülész-nőgyógyász

„Csíkszeredában születtem és az általános orvosi diplomámat Marosvásárhelyen szereztem. Egyetemi éveim alatt számtalan alkalommal voltam úgy a budapesti, mint a szegedi orvostudományi egyetemen rövidebb-hosszabb ideig képzésen. Már másodéves orvostan hallgató koromban a szülészet-nőgyógyászat volt, amiben saját magamat, mint a kihívást találtam meg, mely a későbbiekben sem változott. Úgy gondolom hogy nőként könnyebben meg tudom érteni és ezáltal összetetten tudok segíteni nőtársaimnak, pácienseimnek a mindennapi nehéz helyzetekben, legyen az egy vérzészavar vagy a gyerekvállalás. A mindennapjaimban próbálok ebben a szellemben minden kérdésre választ adni a hozzám fordulóknak. Különös figyelmet fordítok pácienseim alapos kivizsgálására, legyen az a nemi úton terjedő betegségek, különféle nőgyógyászati panaszok vagy a vérzészavar. Panaszok esetén keressen bizalommal, együtt megtaláljuk a megoldást! Kérdés nem maradhat megválaszolatlanul."

Végzettség(ek):

Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem, általános orvos

Munkahelyek, szakmai tapasztalat:

For Life Medical Center, szülész-nőgyógyász
Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet, Szülészet-nőgyógyászati Osztály, szülész-nőgyógyász klinikai orvos

Beszélt idegen nyelvek, konzultáció idegen nyelven:

Angol

Ezen a szakrendelésen találkozhatunk vele:

Nőgyógyászat – Nőgyógyászati szakrendelésünk az általános nőgyógyászati szűrővizsgálatokat, panaszok esetén (például fájdalom, vérzési rendellenességek, egyéb tünetek) a nőgyógyászati kivizsgálást és kezelést foglalja magába.
Családtervezési tanácsadás - A családtervezés folyamatában segítjük Önt és társát. A családtervezés a gyermekáldásra való tudatos felkészülést jelenti, szükség esetén orvosi segítséggel.
Terhesgondozás - A terhesgondozás szolgáltatásunk célja az Ön egészségének megőrzése, magzata egészséges fejlődésének és megszületésének elősegítése.
Terhesség megállapítása - Általános nőgyógyászati szakrendelés részeként működő szolgáltatásunk segít Önöknek abban, hogy mint leendő szülők biztosak lehessenek a várva várt terhesség létrejöttében. Ehhez ultrahang vizsgálatra és terhességi tesztre van szükség.

Rendelési idő: 

 Csütörtök 15.30-20.00 óra között.

Munkatársak

Szakorvosaink a legnagyobb szakmai tudásuknak megfelelően végzik munkájukat. Munkatársaink a folyamatos szakképzéseknek köszönhetően a jelenleg elérhető legmagasabb színvonalon biztosítják a kezeléseket és vizsgálatokat pácienseink számára. Szakrendeléseinken többségében választható női orvosok és konzulensek fogadják Önöket.

Csapatunk tagjai valódi elhivatottsággal végzik munkájukat, bármilyen pozícióban is dolgoznak nálunk. Ismerje meg munkatársainkat!

Dr. Osváth Péter

andrológus, urológus szakorvos

Dr. Tremmel Anna

hematológus szakorvos

Dr. Bakos Bence

belgyógyász, endokrinológus szakorvos

Dr. Juharosi Gyöngyi

radiológus szakorvos

Dr. Balla Levente

meddőségi specialista, szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Supák Dorina

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Rácz Gertrúd

szülész-nőgyógyász

Dr. Héra Anna

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Takács Veronika

szülész-nőgyógyász

Dr. Burja Edina

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Baranyi Eszter

szülész-nőgyógyász

Dr. Forró Tímea

szülész-nőgyógyász

Doránt Bernadett

diplomás ápoló, szülésznő

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig