Babatervező csomagok:

Gyermekvállalási szándék előtt álló nők és férfiak számára készített laborcsomagjaink segítenek kiszűrni az esetlegesen fennálló problémákat, amelyek akadályt jelenthetnek egy sikeres teherbeesés vagy egy sikeres megtermékenyítés esetén.

Babatervező start laborcsomag:

A laborcsomag vizsgálja a pajzsmirigy működését befolyásoló tényezőket, inzulin rezisztenciát, a petefészek működését és a hormonháztartás legfontosabb paramétereit.

Csomag tartalma:  Az első vérvétel a ciklus 3-5 nap között történik, amely során: TSH, D3 vitamin, AMH, FSH, LH, Prolaktin, Ösztradiol, Tesztoszteron, DHEA-S, Inzulin rezisztencia vizsgálatot végzünk. A második vérvétel a ciklus 19.21.23 napján esedékes, amikor Progeszteron vérvizsgálatot végzünk.

Babatervező közepes laborcsomag:

A laborcsomag vizsgálja a pajzsmirigy működését befolyásoló tényezőket, inzulin rezisztenciát, a korábbi fertőző betegségekkel szembeni immunitást, a petefészek működését és a hormonháztartás legfontosabb paramétereit.

Csomag tartalma:  Az első vérvétel a ciklus 3-5 nap között történik, amely során: TSH,D3 vitamin, AMH, FSH, LH, Prolaktin, Ösztradiol, Tesztoszteron, DHEA-S, Inzulin rezisztencia vizsgálatot végzünk. A második vérvétel a ciklus 19.21.23 napján esedékes, amikor Progeszteron vérvétel, trombózis hajlam vizsgálat, CMV vírus szűrést végzünk.

Babatervező prémium laborcsomag:

A laborcsomag vizsgálja pajzsmirigy működését, inzulin rezisztenciát, a korábbi fertőző betegségekkel szembeni immunitást, trombózishajlamot, tumormarkert, anyagcsere betegségeket, a petefészek működését és a hormonháztartás legfontosabb paramétereit.

Csomag tartalma:  Az első vérvétel a ciklus 3-5 nap között történik, amely során: TSH,T3, T4, AntiTPO, CRP, 25 OH D3 vitamin, Folsav, AMH, FSH, LH, Prolaktin, Ösztradiol, Tesztoszteron, DHEA-S, Inzulin rezisztencia vizsgálat történik. A második vérvétel a ciklus 19.21.23 napján esedékes: Progeszteron vérvétel, trombózis hajlam vizsgálat, APC rezisztencia, CMV vírus szűrés, cöliákia, laktóz intolerancia teszt, Ca125

Inszemináció és IVF előtti kivizsgálási laborcsomag nőknek:

A mesterséges megtermékenyítési folyamatok előtt célszerű néhány vizsgálatok elvégzése, amelyek nem csupán magához a beavatkozáshoz szükségesek, de annak sikerességét is kilátásba helyezhetik azáltal, hogy fény derülhet bizonyos elváltozásokra. Így például a mesterséges megtermékenyítésre jelentkező pár mindkét tagjának részt kell vennie egy fertőző betegségekre irányuló szűrésen (úgy mint HIV, Hepatits, Syphilis), mindenképp szükséges hormon vizsgálat (ösztradiol nevü hormon utal a tüszőérési folyamatra hat, míg a prolaktin magas szintje esetén meddőség alakulhat ki, hiszen gátolja a petesejtek érését, a normál nemi ciklust), terheléses vércukor és inzulinrezisztencia vizsgálat. A vérből kimutatható AMH-szint enged következtetni, hogy egy nőnek még mennyi, érés előtt álló, megtermékenyítés lehetőségét magában hordozó petesejtje van. Segítségével kideríthető az is, hogy a csökkent petesejtszám lehet-e oka a nehezített gyermekvállalásnak. Mindezek együttes vizsgálata egy egyszerű vérvételből kimutatható.

A laborvizsgálat tartalma: FSH, LH, Ösztradiol, Prolaktin (vérzés 2-3 napján), AMH, TSH, anti-TPO, D-vitamin, OGTT (terheléses vércukor vizsgálat), IR 0-60-120 (inzulinrezisztencia vizsgálat), HIV, Hepatitis-B, Hepatitis-C, Treponema pallidum (Syphilis) szűrés.

Inszemináció és IVF előtti teljes kivizsgálási csomag nőknek: 

A csomagot olyan hölgyeknek állítottunk össze, akik reprodukciós eljárásban vesznek részt, azaz IVF vagy inszemináció előtt állnak. A törvény és reprodukciós centrumok által előírt kötelező vizsgálatok találhatóak ebben a csomagban. Meddőséggel összefüggésbe hozható hormon, cukorháztartás-zavar és a fertőző megbetegedések szűrésére vonatkozó vizsgálatokat, illetve a nőgyógyászati és emlő szűrővizsgálatokat tartalmaz.

Csomag tartalma: FSH, LH, Ösztradiol, Prolaktin (vérzés 2-3 napján), AMH, TSH, anti-TPO, D-vitamin, OGTT (terheléses vércukor vizsgálat), IR 0-60-120 (inzulinrezisztencia vizsgálat), HIV, Hepatitis-B, Hepatitis-C, Treponema pallidum (Syphilis) szűrés, emlő ultrahang, általános nőgyógyászati vizsgálat: Citológia, Chlamydia tenyésztés

Folliculometria  - ultrahangos tüszőmérés bérlet:

A fogantatás egyik kulcsfontosságú tényezője a petesejt, amelynek ciklusát ultrahang vizsgálattal - folliculometriás vizsgálattal - nyomon tudunk követni. A cikluskövetés során az ovuláció várható idejét vagy esetleges elmaradását is meg lehet ítélni. Az első vizsgálat a ciklus 9-10. napja között a legideálisabb, majd innentől kezdve körülbelül 2 naponként ajánlott újabb ultrahangot-vizsgálatot készíteni a várható ovulációig. Meddőség esetén, a megkezdett kezelések nyomon követése során van kiemelt jelentősége ennek a vizsgálatsorozatnak, valamint szükség esetén az inszeminációk legalkalmasabb időpontjának meghatározásában is segítséget ad.

Csomag tartalma: 5 alkalmas cikluskövetés vizsgálat.

Férfi egészség csomag gyermekvállalás előtt:

Vizsgáljuk a pajzsmirigy működését és a hormonháztartás legfontosabb paramétereit, az ondó minőségi és mennyiségi összetételét. Emellett hasi ultrahangot, fizikális vizsgálatot (külső nemi szervek vizsgálata, herezacskó ultrahang vizsgálata) is magába foglal a csomag ajánlatunk.

Csomag tartalma: Vérkép, D vitamin, Tesztoszteron, FSH, LH, Prolaktin, Ösztrogén, TSH, T3, T4, Spermiogram, hasi ultrahang vizsgálat, andrológiai vizsgálat és konzultáció.

Inszemináció és IVF előtti kivizsgálási csomag férfiaknak:

Ezt a csomagunkat a férfi nemzőképesség megítélése céljából állítottuk össze. Az andrológiai szakvizsgálat célja, hogy felderítsük a férfi egészségi állapotát, kiderítsük, hogy a meddőség hátterében a férfi partner elváltozásai állnak-e, valamint, hogy az ondóminta mely mesterséges megtermékenyítési eljárásra alkalmas. A csomag a meddőséggel összefüggésbe hozható fertőző megbetegedések és nemi úton terjedő betegségek kiszűrésére vonatkozó vizsgálatokat tartalmaznak, illetve a fizikális vizsgálatot (külső nemi szervek vizsgálata, herezacskó ultrahang vizsgálata) foglalja magába. A csomagot többek közt olyan férfiaknak állítottunk össze, akik reprodukciós eljárásban vesznek részt, azaz IVF vagy inszemináció előtt állnak. A törvény és reprodukciós centrum által előírt kötelező vizsgálatok találhatóak ebben a csomagban.

Csomag tartalma: HIV, HbsAg, HCV, Treponema pallidum (LUES - Syphilis), Spermiogram, ondótenyésztés, HBA vizsgálat (az ondóban az élő és jól mozgó hímivarsejtek hialuronsav kötő képességét mérik, amely alapján tudnak a spermiumok petesejtbe történő behatolási képességéről információt nyerni), kiterjesztett  STD vizsgálat ondómintából - Chlamydia, Neisseria, Mycoplasma, Ureaplasma, andrológiai vizsgálat és szakvélemény.

 

Miért minket válasszon?

  • centrumunk szakrendelései együttműködnek
  • célzott laborcsomagokat és szűrővizsgálatokat ajánlunk
  • szűrővizsgálatokat biztosítunk nőknek, férfiaknak és várandósoknak
  • korszerű saját laboratóriummal rendelkezünk

 

Kérjen visszahívást

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot. Üzenetét sikeresen továbbítottuk!

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig