Összegyűjtöttünk pár hasznos információt a rendelő működésével kapcsolatban.

Időpont lemondás:

Kérjük kedves pácienseinket, amennyiben időpontot foglalt rendelőnkbe és mégsem tud megjelenni, legalább 24 órával előtte ezt jelezze felénk, bármilyen formában (e-mail: info@forlifemedical.hu, SMS, telefon: +36 70 677 4813), hogy másnak átadhassuk a helyét.


Sürgős ellátás:

Azokat a pácienseinket soron kívül fogadjuk, akik azonnali ellátást igényelnek (bőven vérzik, erős hasi fájdalmai vannak, magas a vérnyomása). Kérjük, ha ilyen problémái vannak, telefonon jelezze, hogy munkatársaink a leggyorsabb ellátást tudják biztosítani.


Várakozás:

Előre is elnézést kérünk, ha egy-egy sürgős vagy komplikáltabb eset miatt időben megcsúszunk, és nem tudjuk tartani az előjegyzett időpontokat. Mindenkit szeretnénk a legmegfelelőbben ellátni, ezért ez esetben türelmüket köszönjük! Természetesen, ha nem tud várni, kérjük, jelezze recepciósaink felé és igyekszünk mihamarabb újabb időpontot biztosítani.

 

Eredmény utáni érdeklődés:

Minden labor és mintavételi eredményt a regisztrációkor megadott email címre küldjük (ehhez hozzájárulásuk szükséges). Ezen felül az elkészült leleteit, ambuláns lapjait megtekintheti az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) felületén (eeszt.gov.hu), ahol saját ügyfélkapu azonosítójukkal történő bejelentkezés után az összes orvosi lelet és a felírt recept is elérhető. Az eredmények értelmezésében egészségügyi asszisztens munkatársaink és orvosaink segítenek, a +36 70 677 4813 telefonszámon.


E-recept:

E-recept (online recept) szolgáltatás segítségével, papír alapú recept helyett bármelyik patikában kiválthatják az orvosaink által felírt gyógyszereket, készítményeket.
Szakorvosunk a kiírt e-receptet a központi online egészségügyi adatbázisba (EESZT) tölti fel, amelyhez minden gyógyszertár hozzáfér. TAJ számmal és személyi igazolvánnyal bármikor ki tudja váltani. E-receptet személyes megjelenés nélkül is felírjuk pácienseink részére.
E-recept kérését kérjük e-mailben jelezze, az alábbi adatokat megadásával: páciens név, TAJ szám, gyógyszer pontos neve, eddigi adagolása és kezelőorvos (vagy a felíró orvos) neve, illetve számlázási adatok, amennyiben nem saját nevére kéri a számlát.
Az e-recept díja 2000 Ft alkalmanként.
A recept felírásának feltételei:

• 1 éven belüli személyes orvosi vizsgálat a For Life Medical Centerben
• maximum 3 havi adag gyógyszert írhatunk egy alkalommal

 

Köszönjük, hogy bizalmával megtisztel minket!

 

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig