Egy egyedülálló szolgáltatást vezettünk be, amely segítségével a babamozi (4D, 5D), és egyéb ultrahang vizsgálatok kép és videó anyagát digitálisan rögzítjük és az interneten egy személyes tárhelyre HD minőségben feltöltjük.

Ez lehetővé teszi, hogy a rögzített és feltöltött képek és videók bármikor, bárhonnan elérhetők, megtekinthetők és le is tölthetők, illetve azok Facebook-on vagy emailen keresztül bárkivel megoszthatók.

A vizsgálat után így nem a korábban megszokott módon, adathordozóra (CD, DVD, pendrive) kiírva kapja meg a videó és képanyagot, hanem az interneten kerül tárolásra, amihez bármikor és bárhol hozzáfér, így nincs szükség külön lejátszó eszközre (pl. DVD vagy Blu-Ray lejátszóra) sem ahhoz, hogy megnézhesse. Elég egy internetre csatlakoztatott számítógép vagy bármilyen mobileszköz, amely videó lejátszására vagy kép megjelenítésére képes.

A személyes tárhelyen a vizsgálatot követő 35. napig tároljuk a feltöltött videó és kép anyagot, amelyek azt követően törlésre kerülnek!

A szolgáltatás a live stream technológiának köszönhetően azt is lehetővé teszi, hogy magát a vizsgálatot is távolról élőben követhesse bárki, akit erre az eseményre meghív.

A szolgáltatás mostantól bárki számára elérhető!

További részletek itt!

 

Szakértő

Fejes Evelyn

szonográfus, szülési szabadságon

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig