Ha szeretne egy emlékezetes ajándékot, válasszon utalványaink közül, amelyekkel igazán örömet szerezhet!

Olyan szolgáltatásokat kínálunk ajándékutalvány formájában, amellyel biztos örömet okozhat várandós ismerősének!

Babamozi utalványunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy maradandó emléket a pocaklakóról. Bepillantást nyerhetünk a baba benti világába, látható az arca, mozdulatai vagy éppen gesztusai, és ha helyezkedése megengedi nagy biztonsággal megállapítható a baba neme is. Babamozira a második trimeszterben érdemes ellátogatni, hiszen ekkor már babaformája van a magzatnak, és jó minőségű felvételek készíthetők. 

A szolgáltatás ráadásul a Babyscreen videó- és kép rögzítő illetve megosztó szolgáltatással online is elérhető a családtagok számára. A feltöltött videók bármikor, bárhonnan elérhetők, megtekinthetők és le is tölthetők, megoszthatók!

Babamozi Extra ajánlatunkkal pedig egy magzati szívhangot rögzítő plüss macit is adunk!

Kiváló szonográfus munkatársaink csodás felvételeket készítenek!

 

 

Újdonságként hozzuk idén a tanfolyami ajándékutalványt, ami beváltható a Dana Stúdió és Szülőklub szervezésében, Varga-Szabó Barbara által vezetett babagondozás, vagy babaelsősegély tanfolyamjaira. Barbara csecsemő-és gyermekápolóként hitelesen adja át azokat a leghasznosabb információkat, amely a kezdetei időszakban igazán segítséget nyújt az újdonsült szülőknek.

Az egyre népszerűbb szülésfelkészítő tanfolyam is elérhető ily módon, Lackzó-Varga Daniella diplomás szülésznő készíti fel a párokat. Barátságos, családias környezetben válaszolja meg a felmerülő kérdéseket, illetve gyakorlatias tanácsokkal segít az édesanyáknak és édesapáknak. 

 

  

Az utalványokat keresse recepciós munkatársainknál a +36 70 677 4813 telefonszámon!

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig