A várandósgondozási csomagunkkal gondoskodunk a kismamáról a terhesség teljes időszaka alatt, hogy minden pillanatot élvezhessen és biztonságban érezze magát.

Miért érdemes For Life Medical Center várandósgondozási csomagját választani? 

A választ egy kismamánk adja:

"A hétfői nappal megvolt az utolsó vizsgálatunk ami a várandósságomat illeti. Szeretnék nektek köszönetet mondani az egész 9 hónapon át tartó kedvességetekért és profizmusotokért. Úgy érezzük, hogy nagyon jó döntés volt leszerződni a várandósgondozási csomagra, a jövőben is ajánlani fogom minden ismerősömnek akinek ilyesfajta ellátásra lenne szüksége. Minden vizsgálatra nyugodtan tudtunk érkezni, hiszen tudtuk, hogy nagyon jó kezekben vagyunk, mind orvosilag, mind technikailag mind pedig emberségben.
Nekem Dr. Burja Edina kezdte el gondozni a várandósságomat akivel nagyon elégedett voltam, de a doktornő várandóssága miatta a végén Dr. Margl Zoltán vett át, amit úgy érzek a legeslegjobb döntés volt. Úgy érzem, hogy nem mehetek szó nélkül Varga-Laczkó Daniella és Szécsi Erika szülésznők, asszisztensek mellett akik mindig nagyon kedvesen és segítőkészen álltak hozzánk bármilyen kérdés, labor vizsgálat esetén. Daniellánál részt vettünk a szülésfelkészítőn is ami nagyon hasznos volt és nagyon jó hangulatban telt. Akihez még mindig öröm volt menni és úgy éreztük, hogy nagyon jó kezekben vagyunk az nem más volt mint Böjtös-Jugovits Mónika. A jövőben csak hozzá járnék szonográfiai vizsgálatra És szeretném még megemlíteni Varga-Szabó Barbarát akinél a babaelsősegély tanfolyamon és a babaápolásin is részt vettünk. Szintén csupa szív, nagyon felkészült, tapasztalt és elkötelezett embert ismertünk meg.
Összességében tényleg nagyon hálásak vagyunk mindenért. Legközelebb a 6 hetes kontrollon újra meglátogatom a For Life-ot.
További sok pácienst és minden jót kívánok az egész itt dolgozó csapatnak!"

Flóra, 39+2 napos kismama

Mit adunk a várandósgondozási csomaggal?

1. Kismamákra szabott gondoskodást

Figyelembe véve a kismamák igényeit és szükségleteit készítettük el csomagajánlatunkat. Minden terhesség különböző, és mi ezt maximálisan tiszteletben tartjuk, viszont van amit mindenki szeretne megkapni: biztonság, odafigyelés, magas színvonal. Szakértő orvosaink és egészségügyi asszisztenseink segítenek abban, hogy minden kérdésre választ kapjon, és biztosítsák a szükséges egészségügyi ellenőrzéseket.

2. Exkluzív szolgáltatások

Mindkét csomagunk tartalmazza a szülés utáni kontroll vizsgálatot és 4-6 hetes csecsemőszűrést (csípő, koponya, has komplex ultrahangos vizsgálata). PLUSZ csomagajánlatunk részeként olyan kiegészítő szolgáltatásokat biztosítunk, amelyek segítenek a terhesség minden fázisában. Számos plusz szolgáltatás és tanfolyam várja, hogy a lehető legjobban érezze magát!

3. Ajándékokat és garantált árat

Várandósgondozási csomagunkhoz ajándékba adunk egy kinesio-tape szolgáltatást és a szülésfelkészítést, amelyekkel könnyebbé tesszük a terhesség időszakát. A várandosgondozási csomagot garantált áron adjuk, amelyet a várandósság alatt fixen biztosítunk, így az árváltozások miatt sem kell aggódni.

4. Részletfizetési lehetőséget

Mivel tudjuk, hogy a várandósság, a kötelező és választott vizsgálatok komoly terhet jelentenek a családok számára, részletfizetéses csomagot dolgoztunk ki, így lehetősége van a teljes csomagot két vagy három, akár négy részletben is kifizetni.

Hogyan veheti igénybe a csomagot?

Nagyon egyszerű! Látogasson el a Várandósgondozási csomagok oldalra, ahol a teljes körű leírás alapján ki tudja választani a csomagot, dönthet a részletfizetési lehetőséggel kapcsolatban. Itt részletesen megismerheti a csomag tartalmát, az elérhető szolgáltatásokat, valamint az árakat és ajándékokat.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a terhesség minden pillanatát élvezhesse! Ha bármilyen kérdése van, az info@forlifemedical.hu email címre elküldheti, vagy keresse munkatársainkat a +36 70 677 4813 telefonszámon.  

Szakértőink

Dr. Baranyi Eszter

szülész-nőgyógyász

Dr. Burja Edina

szülész-nőgyógyász szakorvos, szülési szabadságon

Dr. Forró Tímea

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Fülöp Viktor

szülész-nőgyógyász szakorvos, endokrinológus szakorvos

Dr. Margl Zoltán

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Mészáros Amália

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Rácz Gertrúd

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Reizinger Dóra

szülész-nőgyógyász

Dr. Schlaffer Márton

szülész-nőgyógyász

Dr. Speulta Zsanett

szülész-nőgyógyász

Dr. Sztari Ottilia

szülész-nőgyógyász

Dr. Takács Veronika

szülész-nőgyógyász szakorvos, szülési szabadságon

Dr. Zakariás Anita

szülész-nőgyógyász szakorvos

Miért foglaljon online?

  • Elérhető a nap 24 órájában
  • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
  • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
  • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
  • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig