Hogyan érinti rendeléseinket a kijárási tilalom?

A kialakult hazai és nemzetközi járványügyi helyzet miatt bevezetett friss korlátozási szabályok értelmében csak indokolt esetben tartózkodhatunk közterületen este 20:00 után.

Kijárási tilalom alól kivételt képez orvosi szempontból az akut panaszos betegek ellátása, illetve a gondozott betegek rendszeres ellenőrzése, melynek elmaradása egészségkárosodással járhat.

Minden páciensünknek a vizsgálatok alkalmával leletet vagy ambuláns lapot adunk, mellyel tudják igazolni, hogy szabályosan járnak el.

Kérjük, hogy nem sürgős esetben 19:00 óra előtti időpontot foglaljanak!

Amennyiben szeretnék módosítani időpontjukat, azt jelezzék felénk emailben az info@forlifemedical.hu címen, vagy hívják a +36 70 677 4813-as telefonszámot!

 
Vigyázzunk egymásra!
For Life Medical Center

 

 

Tájékoztatás a COVID-19 vírusfertőzés kapcsán alkalmazott higiéniai protokollokról:

Felhívjuk figyelmét, hogy a kialakult hazai és a nemzetközi járványügyi helyzetre való tekintettel Intézményünkben továbbra is kiemelt higiéniai protokollok alapján szervezzük az ellátást pácienseink és dolgozóink egészségének védelme érdekében. A vírusfertőzés esetleges terjedésének megakadályozása vagy lassítása akkor hatékony, amennyiben a higiénés protokollok minden vonatkozásban betartásra kerülnek. Kérünk ezért minden Intézményünkbe érkező páciensünket ezek maximális figyelembevételére és az utasítások követésére. 

Alkalmazott higiéniai protokollok pácienseink és dolgozóink egészségének védelmében:

 • A rendelő területén több ponton kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő szerek használata érkezéskor és távozáskor is szükséges.
 • Rendelőnkben folyamatos fertőtlenítést végzünk mind az eszközök, berendezések és a Központ helységeinek tisztítását figyelembe véve.
 • Kérjük, az időpontra érkezések maximális betartását, ezzel is mérsékelve a rendelőben egy időben várakozók számát. A váró helyiségben minden esetben csak a rendelésekre várakozó maximum 4-5 fő páciens tartózkodhat.
 • Kérjük továbbá, hogy intézményünkben kísérők nélkül történjen a megjelenés. Amennyiben ez nem megoldható, a kísérők lehetőség szerint a rendelőn kívül várakozzanak. 5D Babamozira érkező kísérők esetében, kérjük vegye fel a kapcsolatot előzetesen asszisztenciánkkal.
 • A személyes megjelenést igénylő vizsgálatok során kérjük, hogy minden esetben szájmaszkban érkezzen. Amennyiben ez esetlegesen nem áll rendelkezésre, úgy a megfelelő egyszer használatos szájmaszkot asszisztenciánk biztosítja a rendelés megkezdése előtt.
 • Amennyiben gyengeségérzés, lázas állapot, hőemelkedés, száraz köhögés jelentkezik, azt szükséges a megjelenést megelőzően asszisztenciánk felé jelezni. A fertőzés tüneteinek gyanúja esetén a családorvos vagy orvosi ügyelet haladéktalan tájékoztatása szükséges!
 • Amennyiben Önnél az elmúlt időszakban végeztek - akkreditált laboratóriumban - COVID-19 tesztet és annak eredménye pozitív lett, úgy a személyes konzultáción való megjelenés csak abban az esetben lehetséges, ha legalább 1 db negatív koronavírus tesztet fel tud mutatni a konzultációt megelőzően. Amennyiben nem rendelkezik negatív COVID-19 teszttel, úgy a személyes megjelenés Intézményünkben mindaddig nem lehetséges, ameddig igazoltan bemutatásra nem kerül legalább 1 db negatív koronavírus teszt. 
 • COVID-19 pozitív érintettség esetén asszisztenseink készséggel segítenek az időpont módosításban.

Kérdés esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! 

Köszönjük, ha betartja a fenti rendelkezéseket Ön és környezetének egészsége érdekében.

For Life Medical Center

 

Miért foglaljon online?

 • Elérhető a nap 24 órájában
 • A naptár alapján kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb időpontot
 • Több szolgáltatáshoz is előjegyezhet időpontot, így nincs várakozás
 • Értesítést küldünk e-mailben/sms-ben
 • Időpontot lemondani kizárólag telefonon, vagy email-ben lehet a vizsgálati időpontot megelőző 24 óráig